Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Δημήτρης Σκλίβανος - 7 τραγούδια

Άλλο ένα τραγούδι...


Blaky
Άλλος ένας δημιουργός - τραγουδοποιός μπήκε στην παρέα μας! Ο Δημήτρης Σκλίβανος ή blaky όπως τον ξέρουν οι φίλοι του. Δεν είναι όμως καινούριος τραγουδοποιός.
Ο blaky γράφει τραγούδια πολλά χρόνια. Και έχει γράψει πολλά τραγούδια. Σαν αρχή μπήκαν στη σελίδα εφτά τραγούδια. Τα τραγούδια αυτά είναι γραμμένα σε διάφορες εποχές από το 1989 (Η τσίχλα και το σκουλήκι) μέχρι και το 2012 (Λάθος νούμερο).

Η κιθάρα του Blaky
Ακολουθούν οι τίτλοι των εφτά τραγουδιών. Σε παρένθεση το έτος που γράφτηκαν - δημιουργήθηκαν (δεν γνωρίζω αν οι ηχογραφήσεις έγιναν την ίδια χρονιά).
 
Η τσίχλα και το σκουλήκι (1989)
Χαμελαίον (1995)
Υστερόγραφό (1996)
Η σιγανού (2001)
Αχερόντισσα (2008)
Λάθος νούμερο (2012)
Μπούκοβο 
 
Η κουζίνα του Blaky
Για να κατεβάσετε τα τραγούδια

2 σχόλια:

  1. Πολύ μου άρεσε ο Μπλάκι : Δημήτρης Σκλίβανος

    Μου θύμισε τα παλιά, τη διαδρομή, το σήμερα... Περίπου ίδιας εποχής και σχολής είμαστε. Είδαμε άλλους να αναδύονται και να καταδύονται γρήγορα στην κουζίνα τους :) και άλλους να καπελώνουν χρόνια με τις δημιουργίες τους τη μουσική σκηνή :)
    Χρώματα από ανθρώπους και μουσικές που αγαπήσαμε: Παπάζογλου, Περίδης, Μάλαμας, Παπακωνσταντίνου.. Μόνο που ξέρετε κάτι... ίσως ο Μπλάκι να ήταν πιό αξιόλογος και ίσως τόσα χρόνια να του έπρεπε η ευκαιρία να ακουστούν τα τραγούδια του. Νίκο να είσαι καλά που τώρα στην κρίση φαίνονται πιο αληθινά τα αληθινά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα getit!!!
    Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο και την παρουσία σου στο Τραγουδοποιός.GR
    Η απορία σου σε σχέση με το παρελθόν νομίζω δεν μπορεί να απαντηθεί πλέον, διότι τα δεδομένα άλλαξαν! Όλοι αυτοί που ήταν στη δισκογραφία τα προηγούμενα χρόνια πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Δεν υπάρχει πλέον δισκογραφία από τις εταιρίες. Δεν το συζητάω καν για νέους δημιουργούς...
    Χθες σκεφτόμουν: Ποια εταιρία θα κάνει παραγωγή και για ποιόν καλλιτέχνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή