Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Απρίλιος 2013

Καλημέρα! Καλό μήνα! Μπήκε ο Μάιος με φόρα, ανέβηκε κι θερμοκρασία! Και εδώ η παρέα μας μεγαλώνει! Είναι μεγάλη η χαρά μου, που κάθε μήνα έρχονται κι άλλοι σ' αυτήν την παρέα. Και τραγουδοποιοί αλλά και άνθρωποι που θέλουν να ακούνε καινούρια τραγούδια! Θέλω να ευχαριστήσω όσους δίνουν τα τραγούδια τους, ελεύθερα να τα ακούμε! Τώρα, το αν ένα τραγούδι είναι καλό ή όχι, δεν μπορεί να απαντηθεί, είναι κάτι υποκειμενικό...
Λοιπόν, αυτόν τον μήνα είχαμε τρία καινούρια τραγούδια. Δύο από τον Κώστα Λόζο και και ένα του Δημήτρη Σκλιβάνου (Μπλάκυ). Το τραγούδι έχει τον τίτλο "Του Νικόλα" και είναι αφιερωμένο στον Νίκο Παπάζογλου. Συγκλονιστική η εμπειρία: "Στο στούντιο με τον Μπλάκυ"

Ο Μπλάκυ λίγο πριν την ηχογράφηση: Του Νικόλα
Σας παρουσίασα τον Μπάμπη Μπατμανίδη, ένα γνήσιο, λαϊκό, τραγουδιστή πίστας, ο οποίος όμως, γράφει μόνος του τα τραγούδια του και  τα έχει ξαμολυμένα και ελεύθερα στο διαδίκτυο!
Τέλος, για όσους άκουσαν τα καγκουρό και απορούν πως γράφτηκε, έχω βάλει στις Μικρές Ιστορίες Τραγουδιών τις σχετικές πληροφορίες...
'Εκανα και ένα κανάλι στο Youtube (tragoudopoiosGRTV)! Εκεί εκτός από τα βιντεάκια που κάνω για τα αγαπημένα στιχάκια θα βάζω και διάφορα άλλα τραγούδια από ζωντανές εμφανίσεις που πηγαίνω!

Για να έρθουμε και στα στατιστικά του μήνα που πέρασε...

Για το blog Μάρτιος Απρίλιος
Μοναδικοί επισκέπτες
(Unique Visitors)
146 270
Συνολικές επισκέψεις 371 499
Προβολές σελίδων 1.218 1.443

Το μπλοκ πέρασε συνολικά τις 10.000 προβολές σελίδας

Για τη σελίδα Μάρτιος Απρίλιος
Μοναδικοί επισκέπτες
(Unique Visitors)
248 323
Συνολικές επισκέψεις 525 632
Προβολές σελίδων 1.087 1.158

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου