Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

"Κάθε εμπόδιο, για καλό"...(Ιούλιος 2014)

Πόσες και πόσες φορές έχω πει αυτήν τη φράση... "Κάθε εμπόδιο για καλό"... Σε φίλους, σε συγγενείς, σε γνωστούς, σε άγνωστους (που η μοίρα τους έφερε μπροστά μου, όταν όλα τους πήγαιναν στραβά)... Άλλες φορές έπιασε τόπο και άλλες όχι... Σήμερα έχω ανάγκη να το πιστέψω ο ίδιος, αλλά δυσκολεύομαι...
Σε λίγη ώρα μπαίνει ο Αύγουστος. Το "Περάστε την πρώτη του μηνός" κανονικά θα το έγραφα χθες, γιατί σήμερα θα έπαιζα στο Ευ Ζην. Στράβωσε όμως και δεν παίζουμε σήμερα κι έτσι είμαι εδώ και γράφω! Κάθε εμπόδιο για καλό που είπαμε και στην αρχή, διότι χθες δεν υπήρχε περίπτωση να γράψω... Σαν την χθεσινή μέρα να μην ξανάρθει... Γενικά ο Ιούλιος δεν ήταν και ο καλύτερος μήνας μου. Ελπίζω σε έναν καλύτερο Αύγουστο, αρχίζοντας από την αυριανή συναυλία στη Βαρβάρα (Μιχαήλ - Βαβλιάρας)!!!

Πέρασα σήμερα το βραδάκι από τα λαδάδικα... Τι κατάντια είναι αυτή...
(τώρα θα βρίσω λίγο, όποιος δεν το αντέχει να σταματήσει να διαβάζει...)



Ρε μαλάκα μαγαζάτορα, εσύ που το ξεκίνησες πρώτος και μετά οι άλλοι δύο ξεφτιλισμένοι και άχρηστοι διπλανοί σου γαμωμαγαζάτορες που σε ακολούθησαν... Γιατί σίγουρα κάπως έτσι, θα ξεκίνησε ο ένας και μετά θα ακολούθησαν και οι άλλοι δύο βλαμένοι... Σε μια πλατεία, τρία μαγαζιά, το ένα δίπλα στο άλλο έχουν τους μουσικούς να παίζουν όρθιοι... Και μη μου πει κανείς ότι φταίνε οι μουσικοί... οι μουσικοί έχουν αλλού τις ευθύνες τους, εδώ η ξεφτίλα ανήκει ολοκληρωτικά στους μαγαζάτορες!!! Δηλαδή, τόσα χρόνια που οι μουσικοί στα καλοκαιρινά ταβερνάκια παίζανε καθιστοί δεν είχατε κόσμο; Τώρα έχετε περισσότερα κουβέρ; Βγάζετε πιο πολλά φράγκα; Μάλλον ζείτε σε κάποιον άλλο πλανήτη και δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί έχει μειωθεί ο τζίρος σας!!! Βλέπεις ήσασταν μαθημένοι αλλιώς... Όπως καταλάβατε έχω πάθει μια "μικρή" ταπηροκρανίωση", αλλά θα σταματήσω εδώ, δεν τους αξίζει ούτε να τους βρίσει κανείς..

* * * * *
Τον μήνα που πέρασε είχαμε στις Μικρές Ιστορίες Μαγαζιών την "Μια βραδιά στην Κοζάνη (Μιχαήλ - Βαβλιάρας -ΚαΦεΛαΦαμ)" στην οποία μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και ένα video από τη διαδρομή προς Κοζάνη!
Τους στίχους από το τραγούδι "Στο παραπέτασμα του κόσμου", από τις ΡΟΖ ΠΕΝΕΣ.

Άλλο ένα video από τη φίλη του Τραγουδοποιός.GR, Τζιάτζιου Μαρία, για το τραγούδι του Δημήτρη Βαβλιάρα "Το ταξίδι".

Ο Πέτρος Μαυρόπουλος στη Μονή Λαζαριστών!

Καινούριο μέλος στο blog η Lina N.

Τέλος η 300η ανάρτηση στο tragoudopoios.blogspot.gr, όπου έχω γράψει μαι περιγραφή για το "Τι είναι το Τραγουδοποιός.GR"



Το "Περάστε την πρώτη του μηνός" είναι η πρώτη ανάρτηση κάθε μήνα!
Περιλαμβάνει μια ανασκόπηση και τα στατιστικά του μήνα που πέρασε!
Εδώ σ' αυτήν την ανάρτηση μπορεί όποιος θέλει:
- Να κάνει ένα γενικό σχόλιο για τη σελίδα!
- Να εκφράσει μια απορία!
- Να κάνει μια ερώτηση!
- Να ανοίξει κάποιο θέμα για συζήτηση!
- Να πει μια απλή (αλλά τόσο σημαντική) καλημέρα!
...κάτι σαν ένα βήμα δημόσιου διαλόγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου