Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Οδηγίες για το κατέβασμα τραγουδιών...

Καλησπέρα σε όλους! Ακροατές και τραγουδοποιούς!
Αν και οι περισσότεροι δεν έχουν πρόβλημα στο κατέβασμα των τραγουδιών είναι και αρκετοί που δυσκολεύονται. Γι αυτό θα περιγράψω αναλυτικά, με λίγα λόγια και εικόνες πως μπορεί κάποιος να κατεβάσει τραγούδια από το Τραγουδοποιός.GR.
Πριν λίγο καιρό μετέφερα όλα τα τραγούδια στο Dropbox. Η μεταφορά τους εκεί έγινε για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η εταιρία που είχα τα τραγούδια εξαγοράστηκε από μία άλλη. Αυτή η καινούρια εταιρία ζητούσε περισσότερα λεφτά και ο αποθηκευτικός χώρος θα ήταν ο ίδιος! Ο δεύτερος και σημαντικότερος είναι ότι το Dropbox είναι δωρεάν, δεν χρειάζεται να πληρώνω και ο αποθηκευτικός χώρος είναι μεγαλύτερος!!!

 Αρχικά να διευκρινίσω ότι τα τραγούδια μπορείτε να τα κατεβάσετε από τη σελίδα (www.tragoudopoios.gr) και όχι από το blog...

 Βήμα 1ο: Στην αρχική σελίδα πατάς στην αριστερή στήλη "Τραγούδια" και ανοίγει η σελίδα με όλους τους τραγουδοποιούς...


Βήμα 2ο: Πατάς στο όνομα του τραγουδοποιού που θέλεις και σου ανοίγει τη σελίδα με τα τραγούδια...


Βήμα 3ο: Πατάς στον τίτλο του τραγουδιού και σου ανοίγει το παράθυρο στο Dropbox...


* Εδώ και λίγες μέρες το Dropbox ζητάει να κάνεις λογαριασμό. Δεν είναι όμως υποχρεωτικό, μπορείτε να κατεβάσετε τα τραγούδια και χωρίς σύνδεση.

Βήμα 4ο: Πατήστε το Χ στη γωνία επάνω δεξιά για να κλείσετε το παράθυρο που ζητάει σύνδεση.


Βήμα 5ο: Πατήστε εκεί που λέει "Download"


Βήμα 6ο: Ανοίγει ξανά το παράθυρο για σύνδεση στο Dropbox... Πατήστε στο κάτω μέρος εκεί που λέει "No thanks jast download the file" και θα ανοίξει το παράθυρο για να αποθηκεύσετε το τραγούδι στον υπολογιστή σας...


Νομίζω ότι τώρα μπορούν όλοι να κατεβάσουν τραγούδια! Φυσικά αν κάποιος δεν τα καταφέρει, για οποιοδήποτε λόγο, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail της σελίδας και να βρούμε λύση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου