Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Το Τραγουδοποιός.GR στο... ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ ! ! !

Άστα τα τραγούδια, θα βρουν το δρόμο τους...

...και έτσι τα τραγούδια βρίσκουν τον δρόμο τους!
Ταξιδεύουν μέσω του διαδικτύου και φτάνουν σ' αυτούς για τους οποίους "προορίζονται", στους ακροατές!!!

Ο τρόπος που ακούμε μουσική έχει πλέον αλλάξει. Οι περισσότεροι και κυρίως οι νέοι ακούνε μουσική μέσω διαδικτύου. Ίσως ο πιο διαδεδομένος τρόπος είναι το youtybe. Υπάρχουν όμως και άλλοι διαδικτυακοί τόποι... Ένας από αυτούς είναι το ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ...

http://www.kasetophono.com/2016/07/tragoudopoios.html


Πολλοί από εσάς, αν όχι όλοι, θα το έχετε ανακαλύψει. Στο ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ μπορείτε να ακούσετε κασέτες με μουσικές επιλογές για... τα πάντα!!! Οι κασέτες είναι χωρισμένες σε κατηγορίες και σίγουρα θα βρείτε κάποιες που θα σας ενθουσιάσουν, όπως και τους χιλιάδες ακροατές που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια! Το Τραγουδοποιός.Gr έχει πλέον εκεί την δική του κασέτα...


Την κασέτα θα την βρείτε στην κατηγορία Forward και ο τίτλος της είναι "Ο σωστός ο τραγουδοποιός", από το ομώνυμο τραγούδι του Νίκου Φραγκάκη.  Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε 24 τραγούδια από 18 διαφορετικούς δημιουργούς!!!

Με τον εμπνευστή και δημιουργό του Κασετόφωνου γνωριστήκαμε ιντενετικά πριν 4-5 χρόνια. Η πρώτη μας επαφή ήταν λόγω του δίσκου του Δημήτρη Βαβλιάρα, τον οποίο έβαλε στη σελίδα του. (Δείτε ΕΔΩ την σχετική ανάρτηση, 01/10/2012). Λίγο αργότερα μας έδωσε ένα ακυκλοφόρητο τότε* τραγούδι του Γιώργου Μιχαήλ με τίτλο "Της άνοιξης η αύρα"(Ανάρτηση 07/12/2012). Κανεις δεν ξέρει ποιος είναι ο Κασετόφωνος. Μόνο το μικρό του όνομα έχει πει δημόσια.

Φίλε Αντρέα, σ' ευχαριστώ για την δυνατότητα που δίνεις στα τραγούδια μας να ταξιδέψουν!!! Σου εύχομαι να συνεχίσεις να δημιουργείς κασέτες με μεράκι. Η δουλεία που έχεις κάνει στο ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ είναι εξαιρετική!!!


* Το τραγούδι έχει πλέον κυκλοφορήσει στον καινούριο δίσκο του Γιώργου Μιχαήλ και του Δημήτρη Βαβλιάρα με τίτλο ΑΤΕΡΜΩΝ (2016).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου