Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Τρίτη 25/07/17 ο Γιώργος Βαλιάκaς & Ιδανικοί στο Passerella ! ! !


Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Οι Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί και οι Rock machine θα εμφανιστούν τη Τρίτη 25 Ιουλίου και ώρα 21:30 στο café bar Passerella στη Λάρισα.

Βενιζέλου 115 & Απόλλωνος - Αρχαίο Θέατρο
Είσοδος ελεύθερη - Έναρξη 21:30 

Ο Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί είναι ένα ελληνόφωνο μουσικό συγκρότημα 7 ατόμων με έδρα την πόλη της Λάρισας. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Τον Μάρτιο του 2013 κυκλοφόρησε το album τους με τίτλο «Στο Αερόστατο», το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το Τραγουδοποιός.GR. Ακούστε παρακάτω ένα από τα πέντε τραγούδια του δίσκου... 

Ποιος φταίει
Στίχοι - μουσική: Γιώργος Βαλιάκας

Τον Ιουλίου του 2016 το συγκρότημα επιλέχθηκε ως μία από τις τρεις καλύτερες μπάντες της δράσης YourBand της ΕΡΤ στην οποία υπήρχαν περισσότερες από 200 συμμετοχές. Αυτό τον καιρό ετοιμάζουν το νέο τους album, την ηχογράφηση και παράγωγη του οποίου έχει αναλάβει η ΕΡΤ.
 

Την Τρίτη 25 Ιουλίου στο Passerella θα μοιραστούν μαζί σας τραγούδια από το προσωπικό τους album με τίτλο «στο αερόστατο», διασκευές της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής, ρεμπέτικα, παραδοσιακά κ.α Θα παρουσιάσουν επίσης νέο υλικό από το δίσκο που ετοιμάζουν αυτό τον καιρό. Τα μέλη του συγκροτήματος είναι τα εξής: Γιώργος Βαλιάκας: Φωνή, ηλεκτρική κιθάρα, Νίκος Φλώρος: Πλήκτρα, Κώστας Ζωιτός: Τρομπέτα, Στέλιος Βαλδούμας: Ακορντεόν, Ιάκωβος Παρασκευάς: βιολί, σαξόφωνο, Στέλιος Παπαδόντας: Μπάσο, Κώστας Γκουντής: Ντραμς.
Η αγάπη τα 'χει όλα
 Στίχοι - μουσική: Γιώργος Βαλιάκας
(Μαύρη τρύπα - 17/12/2015)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου