Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Παρασκευή 27/10/17 ο Γιώργος Ρούγκας στο Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας!


Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Ο τραγουδοποιός από την Πρέβεζα παρουσιάζει το άλμπουμ με τίτλο «Μας το 'χε πει ο ποιητής», το οποίο αποτελεί την πρώτη δισκογραφική δουλειά του. Περιλαμβάνει δέκα τραγούδια σε μελοποίηση, ερμηνεία και ενορχήστρωση δική του. Τους στίχους έχουν γράψει ο Σωτήρης Νούσιας, η Γιώτα Γερογιώργη, η Ελεάνα Τσεσμελή, η Ελένη Κουτούφαρη - Σέττα και ο Γιώργος Ποταμίτης.

Μας το 'χε πει ο ποιητής 
Μουσική - τραγούδι: Γιώργος Ρούγκας
 Στίχοι: Ελεάνα Τσεσμελή


Η παρουσίαση θα γίνει στο Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας (Κάστρο Αγ. Αντρέα). Συμμετέχουν οι μουσικοί: Κατερίνα-Μυρτώ Φατούρου (Ακορντεόν), Κατερίνα Ζώη (Φωνή), Μάκης Παπαδόπουλος (Μπάσο), Μιχάλης Κριτσωτάκης (Κρουστά) και ο Γιώργος Τσουράς (Κιθάρα). Η είσοδος είναι ελεύθερη, έναρξη στις 21:00...

Τραγούδια γράφτηκαν σε 5 χρόνια, αποτυπώνοντας την διαρκή μουσική του ανησυχία να «ενώσει» τους διάφορους μουσικούς κόσμους που λατρεύει. Το κλασικό ηχόχρωμα με τη rock διάθεση ή το παραδοσιακό στοιχείο με τη λαϊκή ενορχήστρωση. Στο πέμπτο κομμάτι του δίσκου έχουμε το τραγούδι «Ασκαρδαμυκτί» που ερμηνεύει η Gabby Stefanof.

 


Μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα ένα βιογραφικό  του Γιώργου Ρούγκα και να κατεβάσετε δωρεάν  τέσσερα τραγούδια του! Πατώντας στον τίτλο κάθε τραγουδιού μπορείτε να το αποθηκεύσετε στην υπολογιστή σας!

http://tragoudopoios.gr/
https://www.facebook.com/tragoudopoios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου